دانلود pdf دیوان خان الماس لرستانی (پیشگویی 4 جلد - کامل و کمیاب )
دیوان خان الماس لرستانی 4 جلد بسیار نایاب : الماس بیگ معروف به خان الماس لکستانی فرزند سید محمد بگ نور بخش از رهبران بزرگ اهل حق و به عنوان مسند نشین دودمان آتش بیگی پس از سید سرخوش بیگ و پس از ایشان سید میرانبیگ و سپس سید میرزا عباس بیگ مرکزیت دو تن اول در دلفان و سومین گربان دروود فرامان هرسین به عنوان یکی از شاعران بزرگ یاری به حساب می آید و قرآن را به زبان عامیانه و به صورت شعر برای استفاده عموم در آورده است.
به همین خاطر گفتار او به کلام مشهور است. علاوه بر آن ایشان وقایع آینده از زمان شاه عباس کبیر تا انقلاب اسلامی و حتی بعد از آنرا نیز پیشگویی کرده است.
ایشان برادر آتش بیگ، جمشید بیگ و ابدال بیگ می باشد و در سال 1072 هجری تولد و در سال 1138 وفات یافته است. خانواده ی وی در منطقه ای موسم به دیه ی نور كه اكنون نورآباد (واقع در شمال غرب استان لرستان) نام دارد می زیسته اند.
دیوان كلام ایشان شامل تفسیر و تعبیر از احكام و قوانین و پیش بینی های آخر زمانی است. «كلام خان الماس» به پیروی از سنت كلام های یاری سروده هایی است كه مصرع های ده هجایی آن (دو بخش پنج هجایی) بصورت دوتایی و بیشتر با هم قافیه می گردند و زبان آن را آمیزشی از لكی و گورانی گفته اند.
ایشان در دیوان خان الماس لرستانی از اصطلاحات رمزی و نمادین فراوانی برای بیان معانی مورد نظرش بهره جسته، همچون:
- دام هزار دهان
- دعوای شیر و اژدها
- گرز نهصد من رستم
- گرگ باطنی
- ماران كوه
- سواران دشت
- و …
كه حتی فهم ظاهری این اصطلاحات بسادگی میسر نیست. بیان مكاشفات، اركان آیین یاری، قربانی، حج حقانی، مسائل بندهشی و مربوط به خلق عالم و آدم از موهوعاتی اند كه در دفتر خان الماس لکستانی بدان پرداخته شده است.
نام خان الماس لکستانی بیشتر با پیشبینی های آخر زمانی پیوند دارد، پیشبینی هایی كه در آن ها از آشوب و جنگ میان ملل مختلف جهان خبر داده شده است. هفت روژ و هفت شؤ . جنگ دین مبو آسئاؤان آؤش . كُل وه خیون مبو (روژ: روز، شؤ: شب، مبو: می شود، آؤ: آب. خیون: خون) گرگِ باطنی . پر مكی گَزَن نه شارانِ خاس . خراؤ مكی چن (مكی: می كند، گزن: گزند، شاران خاس: شهرهای خوب، خراؤ: خراب، چن: چند) مردم نسبت به حق و حقیقت كم توجه می شوند. كم سوْ مو چراغ . كُل خاندان دؤر مبو وه دؤر . احوال نذانان (سو: فروغ، روشنایی، دؤر: دوره، زمانه، ی رسد رمز مار و سوار اهمیت بسیاری باید داشته باشد، چه در چند جا از آن سخن رفته و عجیب آنكه مارها بهره مند (از حقیقت) هستند و سواران نه.